Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

2022

1991

Blagovna znamka ANTA je bila ustanovljena leta 1991, ANTA Sports Products Limited, vodilno podjetje za športna oblačila na Kitajskem, pa je bilo leta 2007 uvrščeno na glavni odbor HKEx. ANTA Sports se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA, da bi množičnemu trgu zagotovili profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

ANTA

Z vključitvijo vsestranskega portfelja blagovnih znamk, vključno z ANTA, FILA, DESCENTE, SPRANDI, KINGKOW in KOLON SPORT, in z ustanovitvijo konzorcija vlagateljev za uspešno pridobitev Amer Sports Corporation leta 2019, finske skupine športnih oblačil, ki ima mednarodno priznane blagovne znamke, vključno s Salomon , Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson in Precor itd. Cilj ANTA Sports je sprostiti potencial množičnega trga in trga vrhunskih športnih oblačil.

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.