Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA iTAK Šport d.o.o.

(“Splošni pogoji”)

 

[21.03.2022]

PROSIMO VAS, DA PRED UPORABO TE SPLETNE STRANI NATANČNO PREBERETE TE SPLOŠNE POGOJE.

Kaj spada v Splošne pogoje?

Splošni pogoji navedeni v nadaljevanju predstavljajo pravila naše spletne strani https://anta.si/Spletna stran«) in definirajo naše razmerje z vami med uporabo naših storitev.

1. Kdo smo in kako nas kontaktirati?

1.1 Smo  iTAK Šport trgovina in storitve d.o.o. mi«, »nas« ali »naše«), podjetje registrirano v  Sloveniji pod matično številko: 3357589000 z naslovom podjetja Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana, Slovenija, EU in davčno številko SI71998578.

1.2 V okvirih teh Pogojev vam dovoljujemo uporabo Spletne Strani, ki ostaja naša intelektualna lastnina.

1.3 Če nas želite kontaktirati, nam pošljite elektronsko sporočilo na [email protected].

2. Splošni pogoji

2.1 Z uporabo naše Spletne strani potrjujete, da se s temi Splošnimi pogoji strinjate in jih boste upoštevali. Priporočamo vam, da si za kasnejšo referenco natisnete kopijo teh Splošnih pogojev.

2.2 Odgovorni ste tudi za to, da so s temi in vsemi povezanimi Pogoji seznanjeni ter, da jih upoštevajo vsi, ki do naše Spletne strani dostopajo preko vaše spletne povezave.

2.3 Če se s temi Splošnimi pogoji ne strinjate, ne uporabljajte naše Spletne strani in storitev.

3. Ostali, za vas morda pomembni, Pogoji

3.1 Ti Splošni pogoji se nanašajo na sledeče Splošne pogoje, ki se prav tako nanašajo na vašo uporabo naše Spletne strani:

(a) Naša Politika zasebnosti,  za več informacij glej Kako lahko uporabimo vaše osebne podatke.

(b) Naša Politika piškotkov, ki vsebuje informacije o piškotkih na naši strani.

(c) Politika pošiljanja in dostave.

4. Možne spremembe teh splošnih pogojev

4.1 Te Splošne pogoje občasno spremenimo zaradi sprememb pri naših storitvah in načinu poslovanja. Prosimo vas, da vsakič, ko obiščete našo Spletno stran, preverite Splošne pogoje, da se seznanite z vsakokrat veljavnimi Pogoji.

4.2 Če bomo Splošne pogoje bistveno spreminjali, bomo poskrbeli, da boste o tem pravočasno obveščeni in jih boste lahko pregledali ter sprejeli.

4.3 Če se z vsakokrat veljavnimi Splošnimi pogoji ne strinjate, prenehajte z uporabo naših storitev.

5. Spremembe na naši Spletni strani

5.1 Našo Spletno stran lahko občasno posodobimo in spremenimo, da ostane v koraku z našimi produkti, potrebami naših uporabnikov in potrebami našega poslovanja.

5.2 Potrudili se bomo, da vas bomo pravočasno obvestili o večjih spremembah.

6. Suspenz ali umik Spletne strani

6.1 Ogledovanje naše spletne strani je brezplačno.

6.2 Ne jamčimo, da bo naša Spletna stran ali njena vsebina vedno na voljo. Iz poslovnih ali operativnih razlogov lahko Spletno stran ali njene dele suspendiramo, umaknemo ali omejimo dostop do vsebine.

6.3 Potrudili se bomo, da vas o suspenzih in umikih pravočasno obvestimo.

7. Prenos te pogodbe na drugo osebo

7.1 Naše pravice in dolžnosti po teh Splošnih pogojih lahko prenesemo na drugo organizacijo. O tem vas bomo vedno obvestili pisno ter poskrbeli, da prenos ne bo vplival na vaše pravice po teh Splošnih pogojih.

8. Varnost podrobnosti računa

8.1 Če med našimi varnostnimi postopki oziroma postopki registracije izberete ali prejmete identifikacijsko kodo, geslo, ali kakršnokoli dodaten podatek, morate te podatke obravnavati kot zaupne.  Teh informacij ne smete razkriti tretjim osebam.

8.2 V primeru, da smo ocenili, da ne upoštevate določb teh Splošnih pogojev, vam lahko kadarkoli onesposobimo geslo ali identifikacijsko kodo, ki ste jo izbrali sami, ali pa smo jo določili mi.

8.3 Če sumite, da kdorkoli poleg vas pozna vašo identifikacijsko kodo ali geslo, nas o tem nemudoma obvestite na [email protected].

9. Uporaba materialov na naši spletni strani

9.1 Smo lastniki oziroma lastniki licenc vseh pravic intelektualne lastnine na naši Spletni strani in materiala objavljenega na njej. Ta dela so zaščitena z mednarodnimi zakoni in pogodbami o avtorskih pravicah. Vse te pravice so pridržane. Lahko natisnete eno kopijo in prenesete povzetke katerekoli strani iz naše Spletne strani za osebno uporabo in na vsebino usmerite pozornost drugih znotraj vaše organizacije.

9.2 Ničesar kar ste natisnili ali prenesli iz naše Spletne strani ni dovoljeno spreminjati na kakršenkoli način, prav tako ni dovoljena uporaba ilustracij, fotografij video in avdio posnetkov ter katerihkoli grafičnih materialov ločeno od spremljajočega teksta.

9.3 Naš vloga avtorja vsebine na naši Spletni strani (in vloge drugih, ki so navedeni in so tudi prispevali) mora biti vedno pripoznana. Brez našega dovoljenja oziroma dovoljenja našega dajalca licence, ni dovoljeno uporabljati vsebine iz naše Spletne strani za komercialne namene.

9.4 Če natisnete, kopirate ali prenašate katerikoli del naše Spletne strani in s tem kršite te Splošne pogoje, nimate pravice do nadaljnje uporabe naše Spletne strani in lahko zahtevamo, da vrnete ali uničite vse kopije naših materialov, ki ste jih naredili.

10. Izjava o omejitvi odgovornosti glede Spletne strani

10.1 Vsebina naše Spletne strani je na voljo le za splošne informacije. Njen namen ni podajanje nasvetov, po katerih se morate ravnati, se na njih opirati. Predno ukrepate v skladu z vsebino na naši Spletni strani se morate posvetovati s strokovnjakom oziroma specialistom.

10.2 Čeprav se trudimo, da redno posodabljamo informacije na naši Spletni strani, nikakor ne navajamo, garantiramo ali jamčimo, posredno ali neposredno, da je vsebina na naši Spletni strani točna, popolna ali ažurna.

11. Postopek naročanja

11.1 Želeni izdelek izberete s klikom na ikono »Dodaj v voziček«. Po premiku izdelka v voziček sistem izpiše celoten strošek nakupa, vključno s stroški dostave, in ponudi dve možnosti:

(a) Zaključek nakupa – izberete ga s klikom na ikono »Na blagajno« ter

(b) Nadaljevanje nakupa – izberete ga s klikom na ikono »Nadaljuj z nakupom«.

11.2 Po zaključku izbire artiklov za zaključek nakupa v primeru, da ste pravkar premaknili izdelek v voziček, skladno s točko 11.1(a) kliknete na gumb »Na blagajno« oziroma, v kolikor se nahajate na preostalem delu Spletne strani, kliknete na ikono vozička.

11.3 Po kliku na ikono vozička sistem izpiše povzetek oziroma vsebino nakupovalnega vozička. Na tem mestu lahko poljubno spreminjate količino že izbranih artiklov ali artikle izbrišete iz nakupovalnega vozička. V tem delu lahko uveljavljate tudi veljavne kupone, in sicer z izbiro ikone »Imate promocijsko kodo?« in vpisom kode, ki se na kuponu nahaja.

11.4 Z zaključkom nakupa nadaljujete z izbiro ikone »Na blagajno« ter pri tem izberete, ali želite plačilo zaključiti kot registrirani uporabnik (v tem primeru z izbiro in navedbo gesla ustvarite nov uporabniški račun oziroma se s klikom na ikono »Prijava« prijavite v obstoječega) ali kot gost. Za nadaljevanje postopka je nujna potrditev strinjanja s temi Splošnimi pogoji.

11.5 V zavihku »Naslovi« nato vnesete naslova za dostavo in izstavitev računa, ponujena pa je tudi možnost spremembe naslova za dostavo in izstavitev računa. S klikom na ikono »Nadaljuj«, vas sistem vodi do naslednjega koraka »Dostava«, kjer izberete način dostave.

11.6 Po izbiri ikone »Na blagajno« vas sistem vodi do naslednjega in zadnjega koraka, kjer izberete enega od ponujenih načinov plačila.

11.7 Po izbiri načina plačila in kliku na ikono »Naročilo z obveznostjo plačila« na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob naročilu, prejmete obvestilo potrdilo o tem da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tem koraku imate možnost preklicati naročilo v roku 1 (ene) ure.

11.8 Če naročila ne prekličete, gre v nadaljnjo obdelavo, ko naročilo pregledamo, preverimo dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdimo oziroma vas obvestimo o nezmožnostih njegove izpolnitve. Ob potrditvi naročila vas po elektronski pošti obvestimo o predvidenem roku dostave. V navedenem roku blago pripravimo in ga odpošljemo ter vas o tem obvestimo po elektronski pošti.

12. Cena

12.1 Cena izdelka (ki vključuje DDV) je cena, navedena na strani za naročilo, po tem, ko oddate naročilo. Trudimo se, da vam posredujemo pravo ceno. Kljub temu pa vas prosimo da preberete določbo 12.2 za primer napake pri ceni naročenega izdelka.

12.2 Kaj se zgodi, če se zmotimo pri ceni?

(a) Takrat, ko je prava cena izdelka na dan naročila nižja, kot tista, ki je navedena na datum naročila, vam bomo zaračunali nižjo vrednost.

(b) Če je cena izbranega izdelka na dan naročila višja, kot tista ki smo vam jo navedli, vas bomo kontaktirali z navodili, preden sprejmemo vaše naročilo.

(c) Če sprejmemo in sprovedemo vaše naročilo, kjer je prišlo do očitne napake v ceni in ste jo upravičeno ocenili za napako pri ceni, lahko prekinemo naročilo, vam vrnemo vsoto, ki ste jo plačali in zahtevamo vračilo izdelkov, ki smo vam jih poslali.

12.3 Če menite, da je na računu prišlo do napake, nam to nemudoma sporočite na el. naslov [email protected].

13. Načini plačila

13.1 Omogočamo naslednje načine plačila:

(a) Predplačilo – Prejeli boste naše bančne informacije. Izdelke vam bomo poslali takoj, ko bo plačilo vidno na našem računu.

(b) PayPal

(c) Kartična plačila, ki jih omogoča naš ponudnik plačilnih storitev Stripe.

14. Dostava

14.1 Vsakokrat veljavni cenik stroškov dostave se nahaja na povezavi: politika pošiljanja in dostave.

14.2 Uporabljamo več izvajalcev poštnih storitev, med katerimi (če je takšna možnost omogočena) lahko izberete v postopku oddaje naročila.

14.3 Na vaš elektronski naslov bomo po odpremi naročenega poslali podatke, s katerimi boste lahko sledili pošiljki (in z izvajalcem poštnih storitev dogovarjali podrobnosti o prevzemu, v kolikor slednji to možnost ponuja).

14.4 Če bi se Izdelki med dostavo izgubili ali poškodovali, nas v primeru poškodovanega blaga o tem na el. naslov [email protected] ali po telefonu na številko +386 59 094 030 obvestite najkasneje v 7 dneh od prejema pošiljke in po elektronski pošti posredujte tudi sliko poškodovane embalaže, (notranje) embalaže, poškodovanega artikla, nalepke dostavne službe ter opis poškodbe. V kolikor je poškodba vidna že ob prevzemu pošiljke, o tem nemudoma obvestite dostavljavca, ki bo o tem na mestu sestavil ustrezen reklamacijski zapisnik.

15. Vračila in menjave

15.1 Vsa naročila lahko brez razloga brezplačno vrnete v roku 14 dni od dneva prejetja.
Vsi izdelki za vračilo morajo biti v takšnem stanju, kot so bili prejeti, vključno z originalnimi etiketami, in ne smejo biti nošeni ali oprani. Izdelkov po meri in zapečatenega blaga, na primer spodnjega perila, ni možno vrniti ali zamenjati.
Če želite vrniti izdelek, ki je bil kupljen v akcijskem paketu (npr. v akciji 3 za 2, 2 za določeno ceno, ipd.) boste morali vrniti vse izdelke iz te akcije. Sprejeli bomo samo vračilo celega akcijskega paketa. Če boste vrnili samo nekaj izdelkov iz akcijskega paketa, si pridržujemo pravico, da vam zavrnemo vračilo.
Če izdelek vračate, ker je z njim nekaj narobe (reklamacija), vam bomo vrnili sorazmerni delež izdelka znotraj te akcije.
Da bi vsa vračila čim hitreje obdelali, vas prosimo, da vračila iz različnih naročil vedno pošljete posebej ter za vsako priložite ustrezen in izpolnjen obrazec za vračilo.

15.2 Za vračilo svojega naročila imate na voljo:
Brezplačno vračilo preko GLS-a, katerega najdete na: https://posljipaket.si/sl/paket/poslji/vracilo/itaksport
in sledite povezavi na GLS stran. Natisnite prevoznico in jo nalepite na paket z vašim vračilom. Paket oddajte v najbližjo GLS Paketno trgovino ali v GLS Paketomat. Menjava izdelkov ni možna, če želite drug izdelek, morate opraviti še en nakup.
Vračilo v naši trgovini iTAK Šport d.o.o.Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Izpolnite obrazec za vračilo in ga skupaj z izdelki za vračilo prinesite v trgovino. Pripravite tudi račun, ki ste ga prejeli po e-pošti (lahko ga pokažete na zaslonu mobilnega telefona ali pa ga natisnete).

15.3 Menjave
V trgovini je možna menjava enakega izdelka (enak model) za drugo velikost in drugo barvo. Menjava za drugo barvo pa je možna samo, če je cena obeh izdelkov enaka. V primeru, da je bil izdelek kupljen v akcijskem paketu ali s popustom, menjava za drugo barvo ni možna.

15.4 Vračilo na svoje stroške (npr. po pošti)
Če se ne odločite za našo brezplačno storitev vračil izdelkov, morate vrnjene izdelke obvezno poslati s sledenjem ter priložiti obrazec za vračilo. Stroške pošiljanja v tem primeru krijete sami. Izdelke, ki jih želite vrniti, pošljite na naslov:
iTAK Šport d.o.o., Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana, Slovenija

15.5 Vračilo denarja bo izvedeno na isti način, kot je bilo naročilo plačano. Ko prejmemo pravilno vrnjen, nerabljen, nepoškodovan in v originalni, nepoškodovani embalaži zapakiran izdelek, vam bomo denar vrnili na isti način, kot ste vi plačali za omenjeni izdelek.

16. Garancija in stvarne napake

16.1 Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu in ob predložitvi računa znotraj garancijskega roka, ki je naveden na garancijskem listu oz. računu. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatke o tem ni znan – v tem primeru lahko kontaktirate, da vam zagotovimo to informacijo.

16.2 Če želite uveljavljati garancijo, lahko to storite tudi neposredno pri nas. Podrobna navodila preberite na priloženem garancijskem listu.

16.3 O uveljavljanju garancije nas obvestite na el. naslov [email protected] in poslali vam bomo navodila glede nadaljevanja postopka uveljavljanja garancije.

16.4 Ponudnik je odgovoren za stvarne napake izdelka. Za stvarno napako gre zlasti takrat, ko:

(a) izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali promet;

(b) izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ponudniku pa je bila znana oziroma bi mu morala biti znana;

(c) izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oz. predpisane;

(d) je ponudnik izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom; izjema so le vzorci ali modeli, prikazani zaradi obvestila.

16.5 O morebitni stvarni napaki skupaj z njenim natančnim opisom nas obvestite na naslov [email protected] in poslali vam bomo navodila glede nadaljevanja postopka uveljavljanja stvarne napake.

17. Vsebina s strani uporabnikov

17.1 Naša Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih Spletnih strani in vsebin tretjih oseb. Te povezave so zgolj informativne narave. Teh povezav in informacij, ki se na njih nahajajo, nismo odobrili mi.

17.2 Nad vsebino teh Spletnih strani nimamo nobenega nadzora.

18. Odgovornost za izgubo ali nastalo škodo

18.1 Če ste potrošniki ali poslovni uporabniki:

(a) V primeru, ko bi bilo to nezakonito, ne izključujemo ali omejujemo naše odgovornosti do vas. To vključuje odgovornost za smrt ali poškodbo, ki je bila povzročena zaradi malomarnosti nas ali naših zaposlenih, agentov ali podizvajalcev in zaradi goljufije ali zavajanja.

18.2 Če ste poslovni uporabniki:

(a) Izključujemo vse posredne pogoje, jamstva, navedbe in ostale Pogoje, ki se nanašajo na našo Spletno stran ali njeno vsebino.

(b) Ne bomo odgovarjali za kakršnokoli izgubo ali škodo, vključujoč pogodbeno ali odškodninsko odgovornost, ali kršenja zakonske dolžnosti, ali kako drugače, četudi predvidljivo, ki bo nastala zaradi, ali v povezavi z uporabo ali nezmožnostjo uporabe naše Spletne strani; ali zaradi uporabe ali opiranja na vsebino, ki se nahaja na naši Spletni strani.

(c) Še zlasti ne bomo odgovorni za:

(i) izgubo dobička, prodaje, poslovanja ali prihodkov;

(i) prekinitev poslovanja;

(ii) izgubo predvidenih prihrankov;

(iii) izgube poslovnih priložnosti, dobrega imena ali ugleda; ali

(iv) vsake posredne ali posledične izgube ali škode.

18.3 Če ste potrošnik:

(a) Prosimo vas, da upoštevate, da je naša Spletna stran namenjena domači, osebni uporabi. Soglašate, da naše Spletne strani ne boste uporabljali za komercialne ali poslovne namene in, da do vas nimamo nobene odgovornosti v primeru izgube dobička, poslovanja, prekinitve poslovanja ali izgube poslovne priložnosti.

19. Izjava o omejitvi odgovornosti za izdelke

19.1 Vsi ponujeni izdelki, so (razen, če je drugače navedeno) podani v smislu »kot so« (as is) za vašo uporabo,  brez kakršnegakoli jamstva ali zavez, nakazanih ali izrecnih, vključno z vsemi nakazanimi garancijami ali pogoji za trgovsko sposobnost, kakovostjo trgovalne ponudbe, ustreznostjo za določen namen, trajnostjo in nazivom.

19.2 Zaradi narave poslovanja se ponudba izdelkov lahko spreminja pogosto in hitro. Prizadevamo si zagotoviti jasne in temeljite informacije za predstavitev osnovnih značilnosti (lastnosti) prodajnih izdelkov. Ker slednje pridobimo od dobaviteljev, za morebitne napake (netočnosti, nepopolnosti) v podatkih oziroma za morebitno škodo, ki iz tega lahko izhaja ne odgovarjamo. Prav tako si pridružujemo pravico do spremembe informacij brez posebnega predhodnega opozorila.

19.3 Fotografije izdelkov so simbolične, morebitne razlike med sliko in dejanskim izdelkom (barvna odstopanja, ipd.), pa ne vplivajo na specifikacijo samega izdelka.

20. Uporaba vaših osebnih informacij

20.1 Vaše osebne informacije bomo uporabili v skladu z  politiko zasebnosti.

21. Odgovornost za viruse

21.1 Ne jamčimo, da bo naša Spletna stran varna pred hrošči in virusi.

21.2 Vi ste odgovorni za konfiguracijo vaše informacijske tehnologije, računalniških programov in platforme za dostop do naše Spletne strani. Uporabite svoj protivirusni program.

21.3 Vsakršna zloraba naše Spletene strani z namerno okužbo z virusi, trojanskimi konji, črvi, logičnimi bombami ali drugimi zlonamernimi ali tehnično škodljivimi materiali, je prepovedana. Prepovedan je tudi nepooblaščen poizkus dostopa do naše Spletne strani, strežnika na katerem se le-ta nahaja, ali do kateregakoli strežnika, računalnika ali baze podatkov, ki so povezani z našo Spletno stranjo. Prepovedani so kakršnikoli napadi, ki povzročajo zavrnitev storitve ali distribuirano zavrnitev storitve. Vsak tak vdor bomo sporočili pristojnemu organu za kazenski pregon, s katerim bomo tudi sodelovali tako, da mu bomo razkrili vašo identiteto. V primeru takega vdora, izgubite pravico do uporabe naše Spletne strani.

22. Pravila glede objavljanja povezav do naše Spletne strani

22.1 Lahko objavite povezave do naše domače strani, če to naredite na pošten in zakonsko sprejemljiv način, ki ne škoduje ali izkorišča našega ugleda.

22.2 Povezava ne sme biti objavljena na način, ki sugerira poslovno sodelovanje, odobritev ali oglaševanje z naše strani, če le-to ne obstaja.

22.3 Povezave ni dovoljeno objaviti na nobeni Spletni strani, ki ni v vaši lasti.

22.4 Povezava do naše Spletne strani ne sme biti skrita (»framed«) na katerikoli Spletni strani. Prav tako ni dovoljeno objavljati povezav do delov naše Spletne strani, ki niso domača stran.

22.5 Pridržujemo si pravico do odvezama dovoljena za objavo povezav, brez predhodnega opozorila.

22.6 Če želite objaviti povezavo do naše Spletne strani, ali pa le njeno vsebino na način, ki ni kot dovoljen naveden v teh Splošnih pogojih, nam prosimo pišite na [email protected].

23. Uporabno pravo

23.1 Če ste potrošnik, vas obveščamo, da te Splošne pogoje, njihovo vsebino in obliko ureja zakonodaja Slovenije. Po najboljših močeh se trudimo izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se ob težavah kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbo lahko oddate na el. naslov [email protected]. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Po oddaji vam bomo v roku 3 delovnih dni posredovali potrditev prejema ter vas obvestili o predvidenem trajanju obravnave pritožbe. O postopku vas bomo ves čas obveščali.

23.2 Obveščamo vas da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora skladno z zakonom, ki ureja izvensodno reševanju potrošniških sporov. Kot ponudnik spletne trgovine na območju Republike Slovenije objavljamo elektronsko povezavo do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov (»platforma SPRS«), ki je na voljo na el. naslovu http://ec.europa.eu/odr.

23.3 Za spore v zvezi z uporabo Spletne strani oz. nakupom izdelkov preko Spletne strani se tako vi kot mi zavezujemo reševati sporazumno. Oboji, tako vi kot mi, se strinjamo, da so izključno pristojna sodišča v Sloveniji.

23.4 Če ste poslovni uporabnik, vas obveščamo, da te Splošne pogoje, njihovo vsebino in obliko ter vse spore, ki bi iz njih izhajali (ter vse nepogodbene spore in zahtevke) ureja zakonodaja Slovenije. Oboji, tako vi kot mi, se strinjamo, da so izključno pristojna sodišča v Sloveniji.

Zadnja posodobitev: 21.03.2022

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.