Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

O podjetju iTAK Šport

iTAK Šport d.o.o.
Ob železnici 30a
1000 Ljubljana
Slovenija

www.itaksport.com

Družba je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, reg. št. vložka: 2008/24831, Osnovni kapital: 192.000,00€
Ident. št. za DDV: SI71998578
Matična številka: 3357589000

TR/IBAN: SI56 0433 1000 3108 771 
Pri banki: NOVA KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor, Slovenija 
SWIFT: KBMASI2X

iTAK Šport ni samo podjetje…iTAK Šport je ekipa. Ekipa, ki jo sestavljajo posamezniki z dušo športnika ter vizijo pomagati vsem doseči naslednjo raven. Da bi to dosegli, smo zastavili pot, po kateri hodimo skupaj z vrhunskimi svetovnimi proizvajalci športne opreme in pomagamo vsem, ki si želijo narediti preskok v svojem športnem udejstvovanju.

V našem prodajnem programu boste tako našli izdelke blagovnih znamk: ANTA, BAUER, WARRIOR, VAUGHN, SHER-WOOD, FISCHER, SALMING, POWERSLIDE idr., ki so namenjeni široki potrošnji kot tudi specialnim potrebam vsakega posameznika.

Svoj kotiček pa bodo pri nas našli tudi NAJMLAJŠI, saj imamo pestro izbiro skirojev, drsalk, rolerjev in druge športne opreme, ki bo poskrbela za prve korake v svet športa.

Predvsem, pa je naš glavni namen zdravje in dobro počutje vsakega posameznika. Z vrhunsko opremo in modernimi pristopi želimo, da zabijete več golov, tečete hitreje, skačete višje in najpomembneje, da vse to delate VARNO in BREZ POŠKODB. Seveda pa nismo pozabili na »rekreativce«, ki boste pri nas našli vrhunske rolerje in drsalke. 

iTAK Šport: Oprema za vse, ki želijo več!

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.