Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

POLITIKA PIŠKOTKOV spletne strani https://anta.si/

 

NAŠA SPLETNA STRAN https://anta.si/ UPORABLJA SPLETNE PIŠKOTKE, DA VAS LAŽJE LOČIMO OD OSTALIH UPORABNIKOV NAŠE SPLETNE STRANI. PIŠKOTKI NAM POMAGAJO, DA IZBOLJŠAMO UPORABNIŠKO IZKUŠNJO MED BRSKANJEM PO NAŠI STRANI, PRAV TAKO PA Z NJIHOVO POMOČJO IZBOLJŠAMO SPLETNO STRAN SAMO. ZA PREGLED VAŠIH MOŽNOSTI NADZORA NAD PIŠKOTKI VAS PROSIMO, DA PREBERETE POLITIKO PIŠKOTKOV.

1. Kaj so Spletni Piškotki?

1.1 Piškotek je majhna datoteka ki vsebuje zaporedje črk in številk, ki se shrani na vašem računalniku ali drugi napravi, ko se spletna stran naloži v brskalniku. Njihova uporaba je izjemno pogosta, saj si zapomnijo vas in vaše želje/preference.

1.2 Piškotki obiskovalcem nudijo dosledno in učinkovito uporabniško izkušnjo, hkrati pa skrbijo za delovanje osnovnih funkcij, kot sta možnost registracije uporabnikov in shranjevanje prijavnih podatkov (možnost »ostani prijavljen«). Piškotke lahko nastavi ponudnik, katerega stran obiskujete (»lastni piškotki«), ali pa tretje osebe, kot na primer tiste, ki na spletno stran dodajajo vsebine, ali pa na spletni strani skrbijo za oglaševanje in analitiko (»piškotki tretjih oseb«).

2. Katere Spletne Piškotke uporabljamo in kaj je njihov namen?

2.1 V spodnji razpredelnici so navedene vrste piškotkov, ki jih uporabljamo in njihov namen:

Ime PiškotkaDomenaVrsta OpisTrajanje
woocommerce_cart_hasanta.siNujen / HTTPPomaga WooCommerc-u določiti, kdaj se spremeni vsebina/podatki vozička.Seansa
woocommerce_items_in_cartanta.siNujen / HTTPPomaga WooCommerc-u določiti, kdaj se spremeni vsebina/podatki vozička.Seansa
wp_woocommerce_session_anta.siNujen / HTTPVsebuje edinstveno kodo za vsako stranko, tako da ve, kje najti podatke o košarici v bazi podatkov za vsako stranko.2 dni
_gaanta.siStatistika / HTTPIzdela unikaten ID za izdelavo statističnih podatkov glede uporabe spletne strani.2 leti
_gatanta.siStatistika / HTTPUporabljen s strani Google Analytics za znižanje stopnje zahtev na spletni strani.1 dan
_gidanta.siStatistika / HTTPIzdela unikaten ID za izdelavo statističnih podatkov glede uporabe spletne strani.1 dan
collectgoogle-analytics.comStatistika / HTTPUporabljen za to, da pošilja Google Analytics podatke o obiskovalčevi napravi in obnašanju. Sledi obiskovalcu preko vseh njegovih naprav.Seansa
_fbpanta.siTrženje / HTTPUporabljen s strani Facebooka za dostavo serije oglaševalskih produktov.3 meseci
ads/ga-audiencesgoogle.comTrženje / PikselUporabljen s strani Google Adwords z namenom ponovne vključitve obiskovalca, za katerega je verjetno, da bo konventiral v stranko, glede na njegovo obnašanje na spletnih straneh.Seansa
trfacebook.comTrženje / PikselUporabljen s strani Facebooka za dostavo serije oglaševalskih produktov.Seansa

3. Kako lahko sami upravljate s Spletnimi Piškotki?

3.1 Odstranjevanje piškotkov iz vaše naprave. Vse piškotke, ki so že na vaši napravi, lahko izbrišete tako, da počistite zgodovino brskanja v brskalniku. S tem boste odstranili vse piškotke z vseh spletnih mest, ki ste jih obiskali. Na ta način lahko izgubite tudi nekatere shranjene podatke (npr. shranjene podatke za prijavo, nastavitve spletnega mesta).

3.2 Spreminjanje nastavitev piškotkov. Svoje nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenite s klikom na povezavo: Nastavitve piškotkov.
Nato lahko prilagodite določene vrste piškotkov in jih vklopite ali izklopite ter jih shranite. Morda boste morali osvežiti svojo stran, da bodo vaše nastavitve začele veljati.

3.3 Zavrnitev piškotkov. Lahko zavrnete ali blokirate vse ali določene vrste piškotkov, ki jih nastavi naša Spletno stran, tako da spremenite nastavitve piškotkov v svojem brskalniku. Upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejema piškotke. Če torej ne želite, da se piškotki uporabljajo, boste morda morali piškotke aktivno izbrisati ali blokirati. Če zavrnete uporabo piškotkov, boste še vedno lahko obiskali našo Spletno stran, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

3.4 Preberite, kako lahko urejate piškotke v najbolj pogosto uporabljenih brskalnikih:

(a) Google Chrome https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

(b) Mozilla Firefox https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop?redirectslug=enable-and-disable-cookies-website-preferences&redirectlocale=en-US

(c) Microsoft Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/topic/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d

(d) Opera https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

(e) Apple Safari https://support.apple.com/en-gb/safari

3.5 Za informacije o urejanju piškotkov v drugih brskalnikih, se obrnite na spletno stran izbranega brskalnika in njihovo pomoč.

4. Stopite v stik z nami

4.1 Če imate glede naše uporabe piškotkov dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate preko kontaktnih podatkov navedenih v naši Politiki zasebnosti.

Zadnja posodobitev: 21.03.2022

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.