Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

Anta KAI 1 Kaleidoscope košarkarski copati

159,00 

Počisti
Šifra:

Vse kupljene izdelke lahko enostavno in brezplačno vrnete v 14 dneh.
Več informacij »

Podrobnosti

Tehnologije:

– NITROEDGE Lahka pena izdelana iz EVA ali TPU (odvisno od modela) z uporabo dušikove pene namesto tradicionalnih kemičnih metod, zagotavlja učinkovito blaženje in visoko stopnjo vračanja energije (rebound). Dušik ima nizko kemično aktivnost, zato ne deluje s peno (za razliko od kemičnih reagentov), ​​kar daje peni visoko odpornost proti obrabi in vzdržljivost. Stopnja rekuperacije energije je 82–84%.

– 3D Hug Stability System: Zgornji del čevlja uporablja mrežaste materiale, ki se prilagajajo stopalu, s stabilizacijskim sistemom, ki nudi tesno prileganje in podporo za stranske gibe – kar je pomembno za hitre košarkarske manevre.

– A-WEB: zgornji material je izdelan s to tehnologijo, ki nudi zračnost, lahkotnost in vzdržljivost. Zagotavlja ravnovesje med prezračevanjem in podporo.– Anti-Torque Plate: Ta plošča v vmesnem podplatu pomaga preprečiti prekomerno zvijanje stopala in zagotavlja dodatno stabilnost med hitrimi spremembami smeri, skoki in pristanki.

– Grip System Outsole Technology: zunanji podplat je opremljen s posebnim sistemom oprijema, ki zagotavlja optimalen oprijem na igrišču, izboljša gibanje in nadzor, hkrati pa se osredotoča na vzdržljivost in protizdrsne lastnosti.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Anta KAI 1 Kaleidoscope, ki ga je zasnoval
Jared Subawon, je uvodna silhueta sodelovanja Kyrie Irving z Anto. Zračna mreža
s prevlekami brez šivanja se prilega zgornjemu delu, drži pa ga podporni trak
na sredini stopala. Vmesni podplat iz pene z dušikom vključuje oblikovan TPU na
stranski steni, medtem ko zgornja plošča iz ogljikovih vlaken zagotavlja
torzijsko togost. Jezički na peti zagotavljajo enostaven dostop do obutve in
izklopa. Logotip Irvingovega emblema pristane na jeziku.

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.