Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

Vračila, menjave in reklamacije

Vsa naročila lahko brez razloga brezplačno vrnete v roku 14 dni od dneva prejetja.

Vsi izdelki za vračilo morajo biti v takšnem stanju, kot so bili prejeti, vključno z originalnimi etiketami, in ne smejo biti nošeni ali oprani. Izdelkov po meri in zapečatenega blaga, na primer spodnjega perila, ni možno vrniti ali zamenjati.

Če želite vrniti izdelek, ki je bil kupljen v akcijskem paketu (npr. v akciji 3 za 2, 2 za določeno ceno, ipd.) boste morali vrniti vse izdelke iz te akcije. Sprejeli bomo samo vračilo celega akcijskega paketa. Če boste vrnili samo nekaj izdelkov iz akcijskega paketa, si pridržujemo pravico, da vam zavrnemo vračilo.

Če izdelek vračate, ker je z njim nekaj narobe (reklamacija), vam bomo vrnili sorazmerni delež izdelka znotraj te akcije.
Da bi vsa vračila čim hitreje obdelali, vas prosimo, da vračila iz različnih naročil vedno pošljete posebej ter za vsako priložite ustrezen in izpolnjen obrazec za vračilo.

Za vračilo svojega naročila imate na voljo

Brezplačno vračilo preko GLS

Obiščite povezavo in sledite navodilom. Natisnite prevoznico in jo nalepite na paket z vašim vračilom. Paket oddajte v najbližjo GLS Paketno trgovino ali v GLS Paketomat. Menjava izdelkov ni možna, če želite drug izdelek, morate opraviti še en nakup.

Vračilo v naši trgovini iTAK Šport d.o.o.

Naslov: Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Natisnite obrazec za vračilo in ga skupaj z izdelki za vračilo prinesite v trgovino. Pripravite tudi račun, ki ste ga prejeli po e-pošti (lahko ga pokažete na zaslonu mobilnega telefona ali pa ga natisnete).

MENJAVE

V trgovini je možna menjava enakega izdelka (enak model) za drugo velikost in drugo barvo. Menjava za drugo barvo pa je možna samo, če je cena obeh izdelkov enaka. V primeru, da je bil izdelek kupljen v akcijskem paketu ali s popustom, menjava za drugo barvo ni možna.

Vračilo na svoje stroške

Če se ne odločite za našo brezplačno storitev vračil izdelkov, morate vrnjene izdelke obvezno poslati s sledenjem ter priložiti obrazec za vračilo. Stroške pošiljanja v tem primeru krijete sami. Izdelke, ki jih želite vrniti, pošljite na naslov: iTAK Šport d.o.o., Ob železnici 30A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Vračilo denarja

Vračilo denarja bo izvedeno na isti način, kot je bilo naročilo plačano. Ko prejmemo pravilno vrnjen, nerabljen, nepoškodovan in v originalni, nepoškodovani embalaži zapakiran izdelek, vam bomo denar vrnili na isti način, kot ste vi plačali za omenjeni izdelek.

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.