Prijava
Brezplačna dostava ob naročilu nad 99,00 €.
Omogočamo predplačilo na TR, plačilo s PayPal-om in kartična plačila.
V primeru nezadovoljstva nudimo 14 dnevno možnost vračila artiklov.

Anta SNIPER otroški košarkarski copati

79,00 

Počisti
Šifra:

Vse kupljene izdelke lahko enostavno in brezplačno vrnete v 14 dneh.
Več informacij »

Podrobnosti

Tehnologije:

– PRS (Pressure Relief System), zagotavlja protizdrsnost na igrišču. Guma na podplatu zagotavlja stabilnost in oprijem, kar omogoča otrokom igranje s samozavestjo.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Anta SNIPER otroški košarkarski copati so posebej zasnovani za mlade košarkarje. Copati imajo tehnologijo PRS (Pressure Relief System), ki zagotavlja protizdrsnost na igrišču. Guma na podplatu zagotavlja stabilnost in oprijem, kar omogoča otrokom igranje s samozavestjo. Z osredotočenostjo na varnost in zmogljivost so Anta SNIPER otroški košarkarski copati odlična izbira za mlade športnike, ki želijo izboljšati svojo igro.

ANTA Sports je vodilna blagovna znamka športnih oblačil, ki se že vrsto let ukvarja predvsem z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in trženjem serije športne opreme ANTA. Kupcem zagotavlja profesionalne športne izdelke, vključno z obutvijo, oblačili in dodatki.

Prijavite se na naše e-novičke in prejemajte novosti in akcijske ponudbe.

PRIJAVA

Filters

Dodajanje v voziček ...

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo in za izboljšanje vaše izkušnje uporabljamo piškotke. Upravljate jih lahko s klikom na “nastavitve”. Za več informacij si oglejte informacije o uporabi piškotkov.